BELEDİYEMİZCE BAHAR ŞENLİKLERİ KAPSAMINDA DÜZENLENEN HALK KONSERİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

28 Nisan 2018, 12:12 208 views

Sosyal etkinlikler kapsamında çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Vatandaşlarımıza halk konseri vermek için Ankara’ dan Hizan’ a gelen Türk Halk Müziği Sanatçıları ilçemiz Kültür Merkezi konferans salonunda vatandaşlarımızla buluştu.

Türk Halk Müziği Sanatçıları Hasan ÖZTÜRK, Pelin ÇETİN, Arif GÜNEŞ, Doğukan ÖZTÜRK ve Arif ÇELİK seslendirdikleri türküleriyle vatandaşların büyük beğenisini kazandılar.

Halk konserine yoğun ilgi gösteren vatandaşlarımız gecenin ilerleyen saatlerine kadar sanatçıların türkülerine eşlik ederek sahnede de halay çektiler.

Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Sayın Bülent HAMİTOĞLU, vatandaşlarımıza eşlik ederek onlarla birlikte türküler söyleyip halay çekti.

Türk Halk Müziği sanatçıları, böyle bir etkinlik düzenlediği için Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Sayın Bülent HAMİTOĞLU’ na teşekkürlerini sundu.

Etkinliğe Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Sayın Bülent HAMİTOĞLU, İlçe Jandarma Komutanımız Yüzbaşı Salih YILDIRIM, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaşlarımız katıldı.