BELEDİYEMİZ, ‘YOL MEDENİYETTİR’ ANLAYIŞI İLE BAŞLATMIŞ OLDUĞU KİLİT PARKE TAŞI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

24 Ekim 2018, 11:57 103 views

Belediyemiz tarafından şehir merkezindeki mahallelerde yürütülen kilit parke taşı ile yol düzenleme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, Kültür Merkezi, İlçe Jandarma Komutanlığı, Emniyet Amirliği ve Okullar bölgesindeki yollarda altyapı çalışmaları ve kullanımdan dolayı bozulan yollarda kilit parke taşı ve bordür döşeme çalışması yapıldı.

Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Bülent HAMİTOĞLU, ilçe merkezindeki tüm cadde ve sokakların kilit parke taşı ve bordür ile düzenlenerek ilçenin daha modern hale getirileceğini söyledi. Başkan HAMİTOĞLU yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini ve en güzelini götürmek başlıca vazifemiz. Mahallelerimizde kış aylarında, altyapı çalışmaları veya kullanımdan dolayı yolların üzerinde meydana gelen çukurlar, trafik konforunu düşürdüğü gibi rahatsız ediyor, araç sürücülerine ve mahalle sakinlerine zor anlar yaşatıyordu. Bozuk ve çamurlu olan yolları kullanan öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız mağdur oluyorlardı. Bu mağduriyetlerini Belediye olarak yaptığımız çevre düzenlemesi ve kilit parke taşı çalışmaları ile giderdik. Düzenleme çalışmalarımız ile halkımıza daha modern yollarla ulaşım hizmeti vermeye çalışıyoruz” dedi.