BELEDİYEMİZ TARAFINDAN YOL YAPIM VE KİLİT PARKE ÇALIŞMASI YAPILIYOR

17 Eylül 2018, 13:55 144 views

Belediyemiz tarafından cadde ve sokaklarda başlatılan yol yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Belediye Başkanımız Sayın Bülent HAMİTOĞLU’nun talimatları ile Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde hazırlanan ‘Ana Arterler, Ara Sokaklara Parke’ projesi kapsamında yol yapım ve düzenleme ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar aralıksız devam ediyor. Birçok mahallenin en ücra köşelerine kadar kilitli parke taşı döşeme çalışması devam ederken, çalışmaların yakından takipçisi olan Başkan HAMİTOĞLU şu açıklamalarda bulundu; “Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı yol yapım ve düzenleme ekipleri tarafından devam eden çalışmalar kapsamında Yeşilova Mahallesi Okullar yolunda, cadde ve sokaklarında kaldırım ve bordür döşeme çalışmaları ile parke döşeme çalışmaları devam ediyor. Sezon sonuna gelmekle birlikte çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bu çalışmanın hemen hemen sonuna geldik. İş sezonu bitmeden çalışmalarımızın büyük kısmı bitecektir inşallah. Birçok sokakta bugüne kadar yapılmayan yol, kanalizasyon, kilitli parke taşı döşeme, kaldırım çalışması yaptık. Her mahallemizin en ücra köşesine kadar hizmet götürmek için çalışıyoruz” dedi.

Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Bülent HAMİTOĞLU, halkın mağdur olmaması için çalışmaların titizlikle yürütülmesi gerektiğini belirtti.