BELEDİYEMİZ TARAFINDAN YOL GENİŞLETME VE TAŞ DUVAR ÖRME ÇALIŞMALARI YAPILIYOR | Hizan Belediyesi | Resmi Web Sayfası

BELEDİYEMİZ TARAFINDAN YOL GENİŞLETME VE TAŞ DUVAR ÖRME ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

7 Eylül 2018, 10:49 239 views

Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Bülent HAMİTOĞLU’nun ilçe genelinde başlatmış olduğu proje seferberliği çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.
İlçemizin geleceğini şekillendirecek projelerin yanı sıra görsel ve estetik görünüm sağlayan çalışmalara da büyük önem veren Belediyemiz, taş duvar örme çalışmalarını da bu kapsamda yürütüyor. İlçemiz Sosyal Konutlar Mahallesinde yıllardır çözülemeyen yol probleminden dolayı Belediyemiz, hem yol güvenliğini sağlamak hem de yol genişletme çalışması amacıyla ihtiyaç duyulan bölgelerde taş duvarla istinat çalışmaları gerçekleştiriliyor.
Belediye Başkanımız Sayın Bülent HAMİTOĞLU yaptığı açıklamada; “İlçe merkezinin yanı sıra kentin üst kısımlarında bulunan mahallelerde sürdürdüğümüz taş duvar örme çalışmalarıyla, mahallelere ayrı bir görsellik kazandırdık.
Daha yaşanılabilir bir Hizan hedefi doğrultusunda çalışmalarını hayata geçirdiklerini kaydeden Başkan HAMİTOĞLU; “İlçemizin doğal yapısını bozmadan, sosyal ve kültürel yapısını gözeterek hizmetlerimizi yerine getiriyoruz. Daha estetik, daha temiz ve modern bir Hizan için çalışıyoruz. Bu çalışmaların sonucunda ilçemize her geçen gün ilginin ve talebin arttığını görmek bizleri mutlu ve memnun ediyor. Başlattığımız taş duvar çalışmaları da doğal dokuyu bozmadan kentin estetiğine değer katan bir çalışma oluyor. İşte bu doğrultudan hareketle bir yandan kilit parke, spor tesisi, park ve cafe gibi çalışmalarımızı yaparken diğer yandan da mahallelerimizin estetik bir görünüme kavuşması için yol boylarında taş duvar çalışması yapıyoruz. Uygun olan tüm mahallelerimizde bu çalışmayı devam ettireceğiz” dedi.