BELEDİYEMİZ TARAFINDAN YAPILAN KİLİT PARKE TAŞLARI İLE CADDE VE SOKAKLAR YENİLENİYOR

6 Ağustos 2018, 15:17 76 views

Yıllardır çözülemeyen problemli yollar ile toz, toprak içerisindeki sokak ve caddeler Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Bülent HAMİTOĞLU’nun verdiği talimatlar doğrultusunda Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sokak sağlıklaştırma projesi kapsamında çalışmalar sürdürülüyor.

Yeşilova Mahallesi Kalkanlı Konutları bölgesinde ara sokak ve caddeler toz ve topraktan arındırılarak kilit parke taşı çalışmaları ile hem modern hem de daha temiz bir görüntüye kavuşuyor.

Başkan HAMİTOĞLU, çalışmalar ile ilgili yaptığı açıklamada; “Hizan’ımızın kanayan yarası olan problemli yollar için ilçe genelinde başlattığımız çalışmalar aralıksız devam ediyor. İlçemizin en önemli sorunlarının başında gelen yol sorununu çözmek amacıyla başlatmış olduğumuz yol yapım çalışmaları kapsamında ilçemize kilitli parke döşeme çalışması yapıyoruz. İnşallah ilçe genelinde farklı alanlarda yapmakta olduğumuz çalışmalarımızı en kısa sürede bitirip halkımızın hizmetine sunacağız.” dedi.