BELEDİYEMİZ TARAFINDAN YAPILAN KİLİT PARKE TAŞI ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

14 Ağustos 2018, 23:58 71 views

Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Bülent HAMİTOĞLU’nun verdiği talimatlar ile Belediyemiz ekipleri tarafından kilit parke taşı çalışmaları devam ediyor.
Belediyemize bağlı Fen işleri Müdürlüğü ihtiyaç duyulan her alanda kilit parke taşı çalışmalarını hızlandırarak hedeflenen rakamı geçmeye çalışıyor.
Hizan’ın modern bir görünüme kavuştuğunu belirten Belediye Başkanımız Sayın Bülent HAMİTOĞLU şu açıklamalarda bulundu; “Hizan Belediyesi olarak ilçe genelinde çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Yaptığımız çalışmalar ile Hizan modern bir görünüme kavuşuyor. Hizan Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Yeşilova Mahallesi Okullar yolunda kilit parke taşı döşeme çalışmalarını bitirerek kullanıma hazır hale getirdik. Yeni Eğitim-Öğretim yılında öğrencilerimiz artık çamurlu ve bozuk yollardan geçmeyecekler. Ayrıca ilçemizde yaşayan vatandaşların huzur ve mutluluğu için yoğun mesai harcıyoruz. Parke taşı döşeme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyoruz. 2018 yıllı sezonunda Fen işleri Müdürlüğüne bağlı ekibimiz çalışmalarını hızlandırdı. Şimdiye kadar ilçemiz genelinde büyük oranda kilit parke taşı döşedik. Amacımız ilçemizin tamamında parke taşı olmayan yol bırakmamak. Belirlenen program dahilinde ihtiyaç olan bölgelerde çalışmalarımızı yapacağız. Bu yıl da hedeflediğimiz rakamı geçmeyi planlıyoruz” diye konuştu.