BELEDİYEMİZ TARAFINDAN YAPILAN KİLİT PARKE TAŞI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

7 Eylül 2018, 10:49 121 views

Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Bülent HAMİTOĞLU’nun verdiği talimatlar doğrultusunda Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, ilçemiz genelinde kilit parke taşı döşeme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, ilçemizdeki tüm problemli yollar belirlenerek, modern bir hale getirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürürken, Esentepe Mahallesine ulaşımı sağlanan bozuk ve problemli yolda kilitli parke taşı döşeme çalışmaları yapılıyor. Başkan HAMİTOĞLU, ilçemizdeki problemli yollarda büyük oranda kilit parke taşı çalışmasının tamamlandığını söyleyerek şu açıklamalarda bulundu; “İlçemiz Esentepe Mahallesi yolu yıllardır bozuk bir şekilde toz ve toprak içerisindeydi. Çalışmalarımız kapsamında ilçe merkezimizdeki mahallelerimizde vatandaşlarımızın mağduriyetlerini gidermek için yıllardır toz, toprak içerisinde kalmış yollarda kilit parke taşı çalışmaları yapıyoruz. İlçe genelinde farklı alanlarda yapmakta olduğumuz çalışmalarımızı inşallah en kısa sürede bitirip halkımızın hizmetine sunacağız. Sosyal Belediyecilik olarak ilçemizdeki sorunlu olan diğer yolları ve alt yapı çalışmalarını da hazırladığımız program dahilinde tamamlayarak vatandaşlarımızın sorunlarını tamamen çözmüş olacağız” dedi.