BELEDİYEMİZ TARAFINDAN OYUN PARKLARINA KAUÇUK ZEMİN YAPILIYOR

3 Ağustos 2018, 11:27 78 views

Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Bülent HAMİTOĞLU’nun verdiği talimatlar ile yenilenen çocuk oyun parklarında oyun gruplarının montajı ile birlikte zeminlerinde de kauçuk malzeme ile kaplama yapılıyor.

Belediyemiz tarafından ilçe genelinde yapılan çocuk oyun parkları, ekiplerimiz tarafından yürütülen çalışmalar ile  daha güvenli hale getirilerek modernize ediliyor. Çocukların can güvenliği ve sağlığı açısından daha güvenilir malzeme olan kauçuk taban döşemesi yapılıyor.

Başkan HAMİTOĞLU, oyun parklarında yapılan çalışmalarla ilgili şu açıklamalarda bulundu; “Bir yandan çocuklara modern ve güvenli yeni oyun alanları oluşturmaya devam ediyoruz. Bir yandan da evlatlarımızın sağlığını düşünerek, ilçe genelindeki oyun parklarını modernize ediyoruz. Çocuklarımızın daha güvenli oyun oynayabilmeleri amacıyla gerekli tüm şartları yerine getiriyoruz. İlçemizdeki aileler, huzur içinde çocuklarını parka oyun oynamaya götürebilecekler” diye konuştu.