BELEDİYEMİZ TARAFINDAN ORTA REFÜJ PEYZAJ ÇALIŞMALARI YAPILIYOR | Hizan Belediyesi | Resmi Web Sayfası

BELEDİYEMİZ TARAFINDAN ORTA REFÜJ PEYZAJ ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

8 Kasım 2018, 16:35 136 views

“Daha Yaşanılır Bir Hizan” için ilçe merkezinde yoğun bir çalışma sürdüren Belediyemiz, ilçenin muhtelif yol, kaldırım, orta refüj, cadde ve sokaklarını süslemeye devam ediyor.

Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Bülent HAMİTOĞLU’nun verdiği talimatlar ile kısa bir süre önce ilçe merkezindeki caddede sürdürülen düzenleme projesinde son rötuşlar yapılarak, orta refüj taşları yenilenerek, çiçeklikler yerleştirilmişti. Orta refüje yerleştirilen saksılara sert hava koşullarına uygun çiçekler yerleştiriliyor. Yeni aydınlatma direklerinin yerleştirilmesiyle de oluşan görsel güzellik ilçeye modern bir görüntü kazandırdı.

Göreve geldiği günden itibaren ilçeye birçok yenilik kazandıran Başkan HAMİTOĞLU, yaptığı hizmetlere ara vermeden devam ediyor.

Çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Başkan HAMİTOĞLU; “Caddelerimizde yaptığımız revizyon çalışmaları ile orta refüjde taşlar yenilenerek, modern bir görünüm kazandıracak çiçeklikler ve aydınlatmaları hayata geçirdik. İlçemizin gelişip modern bir yapıya kavuşması için ihtiyaç bulunan bölgelerde kaldırım, parke ve birçok alanda çalışmalarımız da büyük bir hızla devam ediyor. Hizan’ımıza artı değer katacağına inandığımız projelerden birini daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Teknik çalışmalar neticesinde son düzeltmeleri de yapmaya devam ediyoruz. Yaşanılır bir Hizan için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz.” dedi.