BELEDİYEMİZ TARAFINDAN ORTA REFÜJ PEYZAJ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

26 Temmuz 2018, 13:38 113 views

Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Bülent HAMİTOĞLU’nun verdiği talimatlar ile ilçe merkezindeki caddede sürdürülen düzenleme projesinde son rötuşlar yapılarak, orta refüj taşları yenilenerek, çiçeklikler yerleştiriliyor. Yeni aydınlatma direklerinin yerleştirilmesiyle de oluşan görsel güzellik ilçeye modern bir görüntü kazandırdı.

Yapılan çalışmaları yakından takip eden Başkan HAMİTOĞLU şu açıklamalarda bulundu; “Hizan’ımıza artı değer katacağına inandığımız projelerden birini daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Vatandaşlarımızın da görüşlerini alarak böyle bir çalışma gereği duyduk. Teknik çalışmalar neticesinde son düzeltmeleri de yapmaya devam ediyoruz. Caddelerimizde yapılan revizyon çalışmaları ile orta refüjde taşlar yenilenerek, modern bir görünüm kazandıracak çiçeklikler ve aydınlatmalar hayata geçiriliyor. Hizan’ımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.