BELEDİYEMİZ TARAFINDAN KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ ÇEVRE TEMİZLİĞİ YAPILIYOR

17 Ağustos 2018, 15:13 91 views

Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Bülent HAMİTOĞLU’nun verdiği talimatlar doğrultusunda Kurban Bayramı öncesi ilçe genelinde yapılan temizlik çalışmaları aralıksız sürüyor. Belediyemiz, bir taraftan ilçe merkezinin alt yapı çalışmalarını yenilerken bir taraftan da Kurban Bayramı öncesi çevre temizliği için çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan HAMİTOĞLU yaptığı açıklamada, “İlçemizin dört bir yanında çalışmalarımız aralıksız olarak devam ediyor. Çalışmalardan dolayı kirlenen cadde ve sokaklar Belediyemiz İtfaiye Amirliği ekipleri tarafından temizleniyor. Kurban Bayramına güzel bir çevre temizliği ile girmek için uğraş içerisindeyiz. Alt yapılar yapılırken toz ve toprak etrafa yayılıyor. Vatandaşların bundan rahatsız olmaması için günün belli saatlerinde çalışma yapılan yerlerde sulama yapıyoruz. Bayram öncesi temizlik çalışmalarımızı daha da arttırdık. Kurban Bayramı öncesinde de sonrasında da alt yapı tamamlanana kadar ekiplerimiz de temizlik çalışmaları yürütecek.” dedi.