BELEDİYEMİZ TARAFINDAN İLÇE MERKEZİNE YAPILACAK OLAN PARKIN ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR | Hizan Belediyesi | Resmi Web Sayfası

22 Kasım 2018, 11:12 121 views

Belediyemiz tarafından Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Bülent HAMİTOĞLU’nun verdiği talimatlar ile İlçe merkezinde yapılan altyapı ve üstyapı çalışmalarının yanı sıra Sosyal Belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşların soysal aktivitelerini gerçekleştirecek mekanları arttırmak amacıyla üç dönümlük araziye yapılacak olan parkın çalışmaları devam ediyor.

Belediyecilik hizmetlerine bir yenisini daha ekleyen Başkan HAMİTOĞLU, Yeşilova Mahallesi Endüstri Meslek Lisesinin yan tarafına yapılacak olan parkın inşaat çalışmalarının son hızıyla devam ettiğini ifade etti.

Başkan HAMİTOĞLU, “Belediyemiz, ilçemizde altyapı ve üstyapı çalışmaları yapan Belediyeciliğin yanı sıra Sosyal Belediyecilik anlayışı ile hizmetlerini sürdürmeye devam ediyor. İlçemize modern bir görünüm kazandırmak için çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Belediyemiz tarafından yapılan hizmetlerle ilçemizi hem altyapı ve üstyapı çalışmaları hem de sosyal aktivitelerle buluşturuyoruz. Vatandaşlarımızın oturup dinlenebileceği sosyal mekanlar yapmaya çalışıyoruz. Uygun arazilere park ve mesire alanı yaparak ailelerin çocukları ile birlikte güzel vakit geçirebilecekleri alanlar yapıyoruz. Yapmakta olduğumuz park inşaatını kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. Vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte güzel zaman geçirebileceklerini mekanlar yapmaya devam edeceğiz.” dedi.