BELEDİYEMİZ TARAFINDAN İLÇE MERKEZİNE PARK YAPILIYOR

19 Ekim 2018, 11:35 76 views

İlçe merkezinde yapılan altyapı çalışmalarının yanı sıra Sosyal Belediyecilik anlayışı ile hizmet veren Belediyemiz tarafından Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Bülent HAMİTOĞLU’nun verdiği talimatlar ile park yapılıyor.

Vatandaşların soysal aktivitelerini gerçekleştirecek yerleri arttırmak amacıyla üç dönümlük araziye yeni bir park yapılıyor.

Yeşilova Mahallesi Endüstri Meslek Lisesinin yan tarafına yapılacak olan parkın inşaat çalışmaları devam ediyor.

Yapılan park ile ilgili açıklamada bulunan Başkan HAMİTOĞLU, “İlçemize modern bir görünüm kazandırmak için çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Daha öncesinde yaptığımız çocuk parklarının yanı sıra vatandaşlarımızın da oturup dinlenebileceği mekanlar yapmaya çalışıyoruz. Uygun arazilere park ve mesire alanı yaparak ailelerin çocukları ile birlikte güzel vakit geçirebilecekleri alanlar yapıyoruz. Yapmakta olduğumuz park inşaatını kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. Çevre sakinlerinin çocukları oyun oynarken parkta güzel zaman geçirebileceklerini sağlayacak güzel bir çalışma olacaktır.” dedi.