BELEDİYEMİZ TARAFINDAN ÇEVRE DÜZENLEMESİ İLE BİRLİKTE TAŞ DUVAR ÇALIŞMASI YAPILIYOR

6 Ağustos 2018, 15:16 107 views

Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Bülent HAMİTOĞLU’nun ilçe genelinde başlattığı proje seferberliği kapsamında çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor.

İlçemiz, Ballı Konutları bölgesinde Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından çevre düzenlemesi yapılarak taş duvar örme çalışması yapılıyor.

Başkan HAMİTOĞLU, yapılan çalışmalar hakkında şu açıklamalarda bulundu; “İlçemiz genelinde adeta topyekûn bir çalışma seferberliği başlatmış bulunmaktayız. Hizan’ımızda hiçbir mahalle göz ardı edilmeksizin çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ballı Konutları bölgesinde çevre düzenlemesi yaparak modern bir görünüm kazandırmayı hedefliyoruz. Okullar bölgesinde olan bu çalışmalarımızı hızlandırarak bitirmeyi planlıyoruz. Faaliyete geçirdiğimiz çalışmalar ile Hizan’ımızı kalkındırarak, modern bir görüntüye kavuşturmak çabası içerisindeyiz.” dedi.