BELEDİYEMİZ TARAFINDAN BAHÇELİEVLER MAHALLESİNDE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMASI YAPILIYOR

11 Eylül 2018, 14:11 111 views

Belediyemiz tarafından ilçemizde yol yapım çalışmaları kapsamında ekiplerimiz faaliyetlerini yoğun bir şekilde sürdürüyor.
‘Yol medeniyettir’ anlayışı ile çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Belediyemiz, yerleşim alanlarındaki dar imar yollarını genişletmeye devam ediyor. Bir yandan tahrip olan yolları onararak, diğer yandan mevcut yolları tamamen yenileyen Belediyemiz, yıllarca dar olan imar yollarını da açarak ulaşım sorununu tamamen ortadan kaldırıyor. Belediyemiz yeni açtığı yollar ile çağdaş ve düzenli şehirleşmenin alt yapısını inşa ediyor.

Bahçelievler Mahallesinde yapımı devam eden 10 Derslikli Okul ve Tatbikat Uygulamalı Cami mevkiinde, Belediyemiz yol genişletme çalışmaları yaparak sorunsuz bir ulaşım için önemli işlere imza atmaya devam ediyor.

Çalışmaların yapıldığı alanda incelemelerde bulunan Belediye Başkanımız Sayın Bülent HAMİTOĞLU, çevredeki vatandaşlarla görüşmeler yaparak çalışan personellere kolaylıklar diledi. Dar yolların genişletilmesi için destek veren hak sahiplerine teşekkür eden Başkan HAMİTOĞLU, bu tür çalışmalara katkı sunanların Hizan’ın geleceği için önemli olduğuna dikkat çekti. Hizan Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden beri ulaşım sorunu yaşanan birçok dar yolu genişlettiklerini ifade eden Başkan HAMİTOĞLU, bu çalışmaların sonucunda trafik akışında yaşanan sorunların tamamen giderileceğini de kaydetti.

Başkan HAMİTOĞLU, “Mahallelerimizdeki yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarımızın yanı sıra mevcut imar planımıza göre olan yolların da genişletilmesi için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bugüne kadar birçok bölgede dar olan yolların çoğunu genişlettik. Bugün de ilçemizin en eski yerleşim yerlerinden biri olan Bahçelievler Mahallesinde yol genişletme çalışması yapıyoruz. Tabi öncesinde yapıları yolda olan hak sahiplerimiz ile görüşüp anlaştık. Kamulaştırdığımız araziler ile bu bölgedeki ulaşımın sorunsuz bir şekilde olmasını sağlıyoruz. Planladığımız her şeyin ilçemizin geleceği için olduğu bilincinde olmamız son derece mutluluk verici. İnşallah genişletmeye başladığımız sokaktaki çalışmaları kısa bir sürede tamamlayarak ulaşıma açacağız” dedi.