BELEDİYEMİZ TARAFINDAN ALTYAPI ÇALIŞMASI BİTEN YOLLARDA KİLİT PARKE TAŞI ÇALIŞMASI YAPILIYOR

30 Temmuz 2018, 11:32 39 views

Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Bülent HAMİTOĞLU’nun verdiği talimatlar ile Belediyemiz ekipleri tarafından, ilçemiz genelinde başlatılan altyapı çalışmalarının bittiği noktalarda kilitli parke taşı döşeme çalışmaları yapılıyor.
Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, ilçemizdeki tüm sorunlu yollarda altyapı çalışması tamamlandıktan sonra yolları daha modern bir hale getirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürürken, Okullar Yolu mevkiinde bulunan bozuk ve problemli yolda kilitli parke taşı döşeme çalışmaları yapılıyor. Başkan HAMİTOĞLU ilçede başlatılan çalışmalara hız verdiklerini ifade ederek şu açıklamada bulundu; “İlçemizin en önemli sorunlarının başında gelen altyapı ve yol sorununu çözmek amacıyla başlatmış olduğumuz çalışmalar kapsamında ilçemizde altyapı ve kilitli parke taşı döşeme çalışması yapıyoruz. İnşallah ilçe genelinde farklı alanlarda yapmakta olduğumuz çalışmalarımızı en kısa sürede bitirip halkımızın hizmetine sunacağız. Belediye olarak ilçemizdeki sorunlu olan diğer yollarımızın çalışmalarına ve alt yapı çalışmalarımıza da hazırladığımız programlar dahilinde başlayıp vatandaşlarımızın sorunlarını tamamen çözmüş olacağız” dedi.