BELEDİYEMİZ TARAFINDAN ALTINOLUK MAHALLESİNE TAZİYE EVİ YAPILDI

28 Eylül 2018, 10:36 130 views

Belediyemiz tarafından Altınoluk Mahallesi’ne yapılan taziye evi tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu. İki katlı olarak inşa edilen nitelikli taziye evi, mahalle sakinlerini memnun etti.
Geçtiğimiz aylarda Altınoluk Mahalle sakinlerinin taziye evi talebini karşılamak adına çalışma başlatan Belediye Başkanımız Sayın Bülent HAMİTOĞLU, kısa süre içerisinde verdiği sözü tuttu.

Taziye ziyaretinin hem dinimizde, hem de geleneğimizde önemli bir yeri bulunduğunu vurgulayan Başkan HAMİTOĞLU; ”Dost, akraba, komşu herkes acılı günlerde dostlarının yanında olmak istiyor. İnsanımız, mutlu günlerde sevinçleri olduğu gibi, acıları da paylaşmak istiyor. İlçemizin demografik yapısı bu güzel geleneğin devamı için önem arz ediyor. Yağmurda çamurda halkımız bu tür ziyaretlerinde sıkıntılar yaşıyordu. Bu mekânlar, bu sıkıntıları giderdi. Yapılan bu tesislerin vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Hizan’da yapılan çalışmalarla ilçenin çehresinin değiştiğini, geliştiğini ve kentleşme yolunda sağlam adımlarla ilerlediğini dile getiren Başkan HAMİTOĞLU şöyle devam etti:
“Bütün kente hizmet veren yatırımlarımızın yanında mahallelerimizde de kendi ihtiyacına göre içerisinde sosyal donatı alanlarını barındıran noktasal dokunuşlar yapıyoruz. Çocuklarımızı, gençlerimizi, yaşlılarımızı kısacası toplumumuzun bütün bireylerini düşünerek hareket ediyoruz. Belediyemizin kısıtlı imkânlarına rağmen yaptığımız çalışmalarımızın vatandaşlarımız tarafından takdirle karşılanması bizleri mutlu ediyor.” dedi.