BELEDİYEMİZ DESTEKLERİ İLE YAPILAN 10 DERSLİKLİ OKUL VE TATBİKAT UYGULAMALI CAMİİ YAPIMINDA SONA DOĞRU GELİNDİ

25 Eylül 2018, 11:35 220 views

Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Bülent HAMİTOĞLU’nun destekleri ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığının katkılarıyla 10 derslikli okul ve tatbikat uygulamalı cami inşaatında sona doğru gelindi.

Kısa süre önce Bahçelievler Mahallesi‘nde temeli atılan 10 Derslikli Okul ve Tatbikat Uygulamalı Cami için çalışmaların sona yaklaştığını dile getiren Başkan HAMİTOĞLU şu açıklamalarda bulundu; “İlçemizi yapmakta olduğumuz çalışmalarla kalkındırmak ve modern bir görüntüye kavuşturmak için çalışmalarımızı son hızla devam ettiriyoruz. Okul ve cami ihtiyacı olan yerlerden biri olan Bahçelievler Mahallemizde böyle bir proje başlatmıştık. Çok şükür ilçemizde başlattığımız projelerin meyvelerini yavaş yavaş almaya başlıyoruz. Eğitim önemli ve geleceğin teminatıdır. Yapmakta olduğumuz bu okullarla ülkemizin geleceği, aydınlık yarınların temelini atıyoruz. Gençlerimiz için, çocuklarımız için eğitim yuvaları yapıyoruz. Eğitim ve eğitimcinin dostu bir belediye olarak okulların yetersiz olduğu bölgelerde okul binası yaparak eğitimin hizmetine sunmak gayreti içerisindeyiz. Amacımız kaliteli ve kalifiyeli bir eğitim sunulmasıdır” dedi.