BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN CEZAİL AKTAŞ’TAN TEŞEKKÜR MESAJI

Notice: Undefined variable: args in /home/inghizan/public_html/wp-content/themes/flatnews/functions.php on line 485
10 Nisan 2019, 15:07 144 views

“Kıymetli Hizanlı hemşerilerim..

09.04.2019 tarihi itibari ile Belediye Başkanlığı görevine mazbatamı alarak başladığımı belirtmek istiyorum.

31 Mart 2019 Pazar günü gerçekleştirilen yerel seçimlerde, hemşerilerimin gösterdiği teveccüh ve verdiği desteklerden dolayı Hizan Belediye Başkanlığı görevime başlamış bulunmaktayım. Hizanımızı, değerli hemşerilerimiz ile birlikte marka bir şehir haline getirmek için çok çalışacağız. Doğup büyüdüğümüz bu ilçede gece gündüz demeden hizmet edeceğiz. “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” ilkesini kendimize düstur edindik. Belediyenin kapıları her zaman halkımız için açık olacaktır. Bize destek veren ve vermeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Bütün vatandaşlarımızı bir kez daha sevgiyle ve saygıyla selamlıyorum. Bu seçimin ülkemiz ve ilçemiz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu seçimin kaybedeni yoktur. Hizan kazanmıştır. Bize oy vermeyen ve karşı çıkan vatandaşlarımız da kazanmıştır. Belediyemiz bütünüyle herkesin belediyesi olacaktır. Her şey Hizan için..”

Notice: Undefined variable: yorum_1 in /home/inghizan/public_html/wp-content/themes/flatnews/comments.php on line 81