BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN CEZAİL AKTAŞ’IN POLİS TEŞKİLATININ 174. YILDÖNÜMÜ KUTLAMA MESAJI

Notice: Undefined variable: args in /home/inghizan/public_html/wp-content/themes/flatnews/functions.php on line 485
10 Nisan 2019, 15:08 80 views

“Polis Teşkilatı, kanunlar ve halkımızdan aldığı güçle, toplumda huzur ve güvenin sağlanması için gece gündüz demeden görevini fedakarca sürdürmektedir. Polis Teşkilatı mensuplarının bu kutsal görevi ifa ederken, vatan ve milletin bölünmez bütünlüğünün korunması adına, gerektiğinde canını hiçe saymaktadır. Polis Teşkilatımız 174 yıldır, kamu düzeninin sağlanmasını amaçlayan kanunları başarıyla uygulamış ve milletimizin güvenini kazanmıştır. Köklü bir geçmişe sahip olan demokrasimizin varlığını sürdürmesi, toplumda huzur ve güvenin sağlanması ile mümkün olacağı düşünüldüğünde, Emniyet mensuplarımızın yaptıkları kutsal görev içinde demokrasimizin yaşamasındaki rolü de oldukça önemlidir. Bu duygu ve düşüncelerle, Kahraman Türk Polisimizin Polis Haftası’nı ve Polis Teşkilatımızın 174. Kuruluş yıldönümünü kutluyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, görevleri başındaki teşkilat mensuplarına, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” ifadesini kullandı.

Notice: Undefined variable: yorum_1 in /home/inghizan/public_html/wp-content/themes/flatnews/comments.php on line 81