BAŞKANIMIZDAN, EMNİYET AMİRİMİZ ALİ ÜZMEZ’e VEDA YEMEĞi

Notice: Undefined variable: args in /home/inghizan/public_html/wp-content/themes/flatnews/functions.php on line 485
22 Aralık 2017, 11:06 728 views

İlçemiz Emniyet Amiri Sayın Ali ÜZMEZ’in tayini çıkması sebebiyle, Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Sayın Bülent HAMİTOĞLU veda yemeği gecesinde kurum amirleriyle birlikte buluştu.

Başkanımız Sayın Bülent HAMİTOĞLU, veda yemeğinde Emniyet Amiri Ali ÜZMEZ’e hediye takdim etti. Yeni görev yerinin hayırlı olmasını dileyen Sayın HAMİTOĞLU’na, Hizan için yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür eden Sayın ÜZMEZ, ilçede eskisine nazaran gözle görülür değişmelere şahit olduğunu da dile getirdi.

Etiketler:

Notice: Undefined variable: yorum_1 in /home/inghizan/public_html/wp-content/themes/flatnews/comments.php on line 81