BAŞKAN AKTAŞ’A, TEBRİK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Notice: Undefined variable: args in /home/inghizan/public_html/wp-content/themes/flatnews/functions.php on line 485
12 Nisan 2019, 10:37 118 views

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Hizan Belediye Başkanı olarak seçilen ve göreve başlayan Sayın Cezail AKTAŞ, tebrik ve teşekkür ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor.

Yerel seçimlerde yürüttüğü demokratik, disiplinli ve yoğun çalışma sonucu Saadet Partisi’nden Belediye Başkanı olarak seçilen Başkan AKTAŞ, önemli bir başarı elde ederek makamında tebrikleri kabul ediyor.

Yapılan tebrikler kapsamında Başkan AKTAŞ’ı makamında ziyaret eden Kurum Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşları ve vatandaşlar memnuniyetini dile getirdiler.

Hizan’ımızı hep birlikte yöneteceğiz diyen Başkan AKTAŞ, sözlerine şöyle devam etti; “İlçemizde ayrım gayrım olmayacak. Herkes dilediği gibi Belediyeye gelerek hakkını arayabilecek. Daha öncede dediğimiz gibi Hizan’ın kaybedeni yoktur, kazananı vardır. Birlikte kazandık, güzel Hizan’ımızı birlikte yöneteceğiz. Sosyal Belediyecilikten ödün vermeden şeffaf olmaya gayret edeceğiz. Ben tekrardan beni bu makama layık gören siz değerli vatandaşlarıma şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Notice: Undefined variable: yorum_1 in /home/inghizan/public_html/wp-content/themes/flatnews/comments.php on line 81