BAŞKAN AKTAŞ, İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Notice: Undefined variable: args in /home/inghizan/public_html/wp-content/themes/flatnews/functions.php on line 485
12 Nisan 2019, 14:01 184 views

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Hizan Belediye Meclisi, yeni dönemin ilk meclis toplantısını Belediye Başkanı Sayın Cezail AKTAŞ başkanlığında gerçekleştirdi. Belediye Meclis Salonunda yapılan toplantıda, meclis üyeleri gündem maddelerini görüşerek karara bağladı.
Belediye Başkanlığı görevine güven tazeleyerek başlayan Başkan AKTAŞ, yeni dönemin ülkemize ve Hizan’ımıza hayırlar getirmesini diledi. Yeni seçilen meclis üyelerini tebrik ederek açılış konuşmasını yapan Başkan AKTAŞ, “İlçemize büyük hizmetler yapmak adına çıktığımız bu yolda meclis üyelerimizle birlikte her zaman istişare içerisinde olacağız. Hizan Belediyesi olarak, yeni dönemde çok daha büyük projeleri ve hizmetleri gerçekleştireceğiz. Mecliste alacağımız kararlar Hizan’ımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Notice: Undefined variable: yorum_1 in /home/inghizan/public_html/wp-content/themes/flatnews/comments.php on line 81