ALTINOLUK MAHALLESİNDE BELEDİYEMİZ TARAFINDAN SICAK ASFALT SERME ÇALIŞMASI YAPILIYOR

19 Ekim 2018, 11:35 65 views

Her alanda hizmet vermeye devam eden Belediyemiz, Altınoluk Mahallesinde sıcak asfalt serme çalışmaları ile hizmetlerini sürdürüyor.

Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Bülent HAMİTOĞLU’nun talimatları ile hizmet görmeyen ilçemiz her alanda hizmetle tanıştı.

İlçe merkezinde başlattığı çalışma ağına bir yenisini daha ekleyen Başkan HAMİTOĞLU, sıcak asfalt serme çalışmalarının başlaması için gerekli talimatların verildiğini söyledi.

Altınoluk mahallesinde alt temel ve üst temel çalışmaları ile birlikte sati kaplama çalışmaları yapıldı.

İlçemizin her tarafını sıcak asfalt ile buluşturacağız diyen Başkan HAMİTOĞLU, “Vatandaşlarımızın daha huzurlu bir kentte yaşamalarını sağlamak için ekiplerimiz ile birlikte çalışmalarımızı gece ve gündüz mesai gözetmeden aralıksız devam ettiriyoruz. Çalışmalarımızın mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.