ALİMLER DİYARI HİZAN PANELİMİZİN 2.OTURUMU, VATANDAŞLARIMIZIN YOĞUN KATILIMIYLA SON BULDU

10 Mart 2018, 21:51 269 views

İlçemiz Kültür Merkezinde, Alimler Diyarı Hizan Panelimizin 2.Oturumu, vatandaşlarımızın yoğun katılımıyla başladı.

Panelimizde Feqiye Teyran, Sıbğetullah Arvasi, Molla Halil, Abdurrahmani Taği ve Bediüzzaman Saidi Nursi konuları konuşuldu.

Panele ünlü akademisyenler Prof. Dr. Hasan ÇİÇEK, Prof. Dr. Ekrem BEKTAŞ, Yrd. Doç. Dr. Macit SEVGİLİ, Yrd. Doç. Dr. Mehmet ALTIN ve Arş. Gör. Ali EŞLİK katıldı.

Vatandaşlarımızın sorularını cevaplayan akademisyenlerimiz, panelin ardından onlarla bir araya gelip ilçeyi gezdiler.