ALİMLER DİYARI HİZAN PANELİ 1.OTURUMU, ÖĞRENCİLERİMİZİN KATILIMIYLA BAŞLADI | Hizan Belediyesi | Resmi Web Sayfası

ALİMLER DİYARI HİZAN PANELİ 1.OTURUMU, ÖĞRENCİLERİMİZİN KATILIMIYLA BAŞLADI

9 Mart 2018, 11:07 346 views

İlçemiz Kültür Merkezinde Alimler Diyarı Hizan Paneli 1.Oturumu,  öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla başladı.

Panelde Feqiye Teyran, Sıbğetullah Arvasi, Molla Halil, Abdurrahmani Taği ve Bediüzzaman Saidi Nursi konuları konuşuldu.

Panele ünlü akademisyenler Prof. Dr. Hasan ÇİÇEK, Prof. Dr. Ekrem BEKTAŞ, Yrd. Doç. Dr. Macit SEVGİLİ, Yrd. Doç. Dr. Mehmet ALTIN ve Arş. Gör. Ali EŞLİK katıldı.

Öğrencilerin yoğun katılım sağladığı panel, soru cevap şeklinde devam ederken neşeli anlarda yaşandı.

2.Oturum Saat 14:30’da halkımıza yönelik olacaktır.