8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNDE, BAYAN VATANDAŞLARIMIZA KARANFİLLER HEDİYE ETTİK

12 Mart 2018, 21:20 184 views

İlçemiz’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Sayın Bülent HAMİTOĞLU, ‘’ Şehitlerimizin ve Gazilerimizin anneleri ve eşleri olmak üzere bütün dünya kadınlarımızın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum. Aile ve toplumun temel yapısını oluşturan, kalplerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız bir şekilde bizlere göstermekten hiç çekinmeyen bütün annelerimizi ve kadınlarımızı en içten duygularımla selamlıyor, sağlık, mutluluk ve başarılar niyaz ediyorum’’  diyerek açıklamada bulunmuştu.

İlçemiz genelinde bayan çalışanımız tarafından, bayan vatandaşlarımıza karanfiller hediye ettik. Belediyemizin logosunun bulunduğu karanfilleri alan hanımlar, mutluluklarını gizleyemediler. Hastanede yatan hastalarımızı da ziyaret edip geçmiş olsun dileklerimizi ileterek, karanfillerimizden hediye ettik.