8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

7 Mart 2018, 13:08 205 views

Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Sayın Bülent HAMİTOĞLU, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Sayın Bülent HAMİTOĞLU, yayınladığı mesajında, ‘’ Şehitlerimizin ve Gazilerimizin anneleri ve eşleri olmak üzere bütün dünya kadınlarımızın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum. Aile ve toplumun temel yapısını oluşturan, kalplerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız bir şekilde bizlere göstermekten hiç çekinmeyen bütün annelerimizi ve kadınlarımızı en içten duygularımla selamlıyor, sağlık, mutluluk ve başarılar niyaz ediyorum’’ dedi.