29 Ekim’de Halk Fener Alayı Yürüyüşünde

Notice: Undefined variable: args in /home/inghizan/public_html/wp-content/themes/flatnews/functions.php on line 485
29 Ekim 2017, 22:00 652 views

İlçemiz’de düzenlenen 29 Ekim etkinliklerinin ardından vatandaşlarımız ile Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Sayın Bülent HAMİTOĞLU, Türk Bayraklarımızla Fener Alayı yürüyüşünde buluştular. Geldiği günden beri halkın sevgilisi olan Sayın HAMİTOĞLU, yürüyüşe katılan hemşehrilerimize teşekkürlerini dile getirdi.

Vatandaşlar, bu tür etkinleri ilk defa gördüklerini dile getirip emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Notice: Undefined variable: yorum_1 in /home/inghizan/public_html/wp-content/themes/flatnews/comments.php on line 81