23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI ÖNCESİ SAYIN HAMİTOĞLU, MAKAMINI ORTAOKUL ÖĞRENCİSİNE DEVRETTİ

20 Nisan 2018, 17:51 320 views

Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Sayın Bülent HAMİTOĞLU, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi ilçemiz Şehit Öğretmen Abdurrahman Nafiz Özbağrıaçık Ortaokulu öğretmeni Barış SAVAŞ ve öğrencisi Lorin AYDIN’ ı makamında kabul etti.

Sayın HAMİTOĞLU, makam koltuğunu ortaokul öğrencisi Lorin AYDIN’ a bir süreliğine devrettikten sonra yaptığı konuşmada 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik etti.

Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Sayın Bülent HAMİTOĞLU’nun makam koltuğunu devrettiği Lorin AYDIN ise makamı temsil etme mutluluğunu kendilerine yaşattığı için Sayın HAMİTOĞLU’ na teşekkür etti.